keskiviikko 7. elokuuta 2019

Quinn, Jack, Luke-Hughesin kiekkosuku

Veljekset kuin ilvekset


Mitä saa, kun yhdistää Quinnin, Jackin ja Luken? Perkuleen nopean kiekkoperheen. Tekstin aiheena on perehtyä pelaajiin, kuten aina, mutta pohtia myös, että miksi yhdestä perheestä tulee kolme supertalnettia. Juomavedestäkö se johtuu vai?

Orlandossa syntyneet Quinn ja Jack ovat saanet jo ensimakua NHL maailmasta. Nuorin veljistä, vuonna 2003 syntynyt Luke kuuluu vuoden 2021 draftin kuumiin nimiin. Otetaan käsittelyyn Quinn. Pahoittelut, että tekstistä voi tulla lyhyt, nuoria jamppoja kyseessä eikä heistä oikein tietoa vielä löydy. Tai sitten en osaa etsiä, jota epäilen eniten. Nauttikaa!


Kuvahaun tulos haulle quinnhughes
Vanhin veljistä on päässyt jo NHL kiekon makuun!
kuva: sportsnet

Quinn Hughes- Isoveli näyttää mallia

Orlandossa, Floridassa, syntynyt kiekkoperheen esikoinen on varattu Vancouver Canucksin puolesta 2018 numerolla viisi ja on jo debytoinut siellä. Kiekkouransa hän aloitti Torontossa, sinne he muuttivat jo varhaisessa vaiheessa Quinnin ollessa pikkupoika, kun hänen isänsä Jim Hughes sai töitä Toronto Maple Leafsista. Quinn vakuutti valmentajat luistelullaan. Nopeaa, kiihtyvää ja ketterää. Ainut rasite oli- ja on- hänen pieni kokonsa. Mittaa löytyy tällä hetkellä 178cm. Puolustajalle se on vähän, mutta kysykää Kimmo Timoselta haittaako se? Juniori urallaan hän ei paukuttanut itään mahtavia tehoja. Laadukas USDP marinoi häntä kuitenkin paremmaksi pelaajaksi. USDP on Yhdysvaltalainen junioriohjelma, jonne nuoret lahjakkuudet hakevat. He pelaavat todella paljon, USHL:ää, NCAA:ta ja käytännössä tuo joukkue on se, millä lähdetään U18 kisoihin. Quinnissa yhdistyy niin taito kuin viisaus. Kyseessä on erittäin viisaasti pelaava pelaaja, joka ei tee paljoa virheitä. Liikuttaa kiekkoa hyvin ja on hyökkäyspäässä vaarallinen. Potentiaalia hänellä on nousta Canuksin top 2 puolustajaksi. Ensi kausi näyttää paljon, musta hevonen Calder kisaan? Jackin ja Quinnin väännöt on myös katsottava, kun Canucks ja Devils iskevät yhteen.


Jack Hughes- Veljeskaartin lupaavin


Toukokuussa 2001, Orlandossa niinikään syntynyt Jack on lupaavin pelaaja perheestä. Veljiensä tapaan erittäin hyvä luistelija. Veljeskaartin ainoa hyökkääjä. Tuulen nopea, älyttömän taitava ja loistava pelinrakentaja tykkää pitää kiekkoa. Loistava syöttö- ja harhautusvalikoima. Devils oli varmasti iloinen, kun he saivat kunnian ottaa Jackin ensimmäisenä vuoden 2019 varaustilaisuudessa. USDP:ssä ennätystehoja tehnyt nuorukainen tulee aloittamaan uransa luultavasti laitahyökkääjän tontilta. 
Kuvahaun tulos haulle jack hughes
Tiukka katse parrasvaloihin! kuva: detroit free press

Luke Hughes- Pikkuveli ei paljoa kalpene


Nuorin veljistä on syntynyt Michiganin osavaltiossa. Tällä hetkellä pisin veljeksistä, lupaa hyvää. Quinnin tavoin puolustaja. Nuori pelaaja josta ei voi vielä sanoa mitään. On kuitenkin scouttien mukaan hyvällä tuurilla 1.kierroksen kamaa 2021. Liekkö sitten vain hypeä, mene ja tiedä.


Mistä tämä kaikki johtuu? Geeneistä, vai ympäristöstä? Nyt voin leikkiä viisasta psykologia ja sanoa, että molemmat vaikuttaa. Hyvät urheilija geenit ja heti pienestä pitäen maila kädessä pelailu muovasivat Hugheseista loistavia pelaajia. Luonne kasvoi ja kilpailuvietti sai rohkaisua veljien kesken pelatessa. Aina oli voitettava ja oltava paras. Sellaisia he ovat nykyäänkin.

Loppu turinat


Lyhyempi teksti. Huomenna on lähtö Lappiin, joten ajastan pari tekstiä teille. Näkyillään suurempien tekstien parissa viimeistään ensi viikolla!

ps. käykäähän tsekkaamassa viime henkilökuva: https://rystylattytarinoitajaakiekosta.blogspot.com/2019/08/sebastian-aho-raumalais-porilais.html


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Viisaudenhampaan poisto ja Kouvola

 Jaahas, kuulin huhuja. Suomen blogiskene oikein huusi Rystylättyä takaisin. Alempana luvassa hieman kuulumisia ja muuta turhaa jaarittelua,...