perjantai 2. elokuuta 2019

Liigan top 5- Vasen laita


Pikkumiehiä- taitavia pikkumiehiä


5.Jere Innala, Hpk

Läpimurto viime kaudella. Kuului maalintekijä eliittiin. 24 maalia, ja sijoitus viidentenä, miksi? Yksi hyvä kausi ei takaa mitään. Suonenveto vai mikä? Jos jatkaa samalla tasolla tulee olemaan kova sana maalipörssin voittokamppailussa. Muodostaa hyvän tutkaparin Niclas Luceniuksen kanssa. Tarkka laukaus ja haistaa paikat hyvin.

4. Iikka Kangasniemi, Hifk

Pieni, mutta erittäin sisukas. Taitoa  ja juonikkuutta on miehelle jaettu senttien edestä. Menee ahtaisiin väleihin. Hyvä ja tarkka kuti. Loistava pelisilmä, joten löytää paikat. Maalin edessä loistava. Kärkkyy ripareita taidokkaasti. Kettärä kulmissa. Iso rooli Hifk:ssa.

3. Janne Pesonen, Kärpät

Kokenut pelaaja, tulee kovilla statseilla Ruotsista kotiin- kotiin Ouluun. Kaudella 2007-2008 huimat 78 pistettä! Pelisilmä edelleen loistava, erinomaiset vaistot ja laukaus. Hidastunut iän myötä. Iso rooli pukukopissa. Johtaja.

2. Teemu Turunen, Hifk

Viime kauden pistepörssin kärkinimiä. Täydellinen hyökkäypäässä- tai eihän ikinä voi olla täydellinen, vai mitä? Kuitenkin loistava pelikäsitys, syöttövalikoima ja tarkka veto. Kahteen suuntaan pelaaminenkin onnistuu. Ei järin hyvä luistelija, mutta pärjää siinä. Kova naaraus Hifk:lta

                                                 1.Jussi Jokinen, Kärpät

Lähes 1000- NHL peliä. Kokenut kehäkettu palasi viime kaudella kotiin. Loistava pelintekijä. Taitoa on eikä pelisilmä jää toiseksi. Juuri näillä avuilla paikkaa heikkoa liikettään. Kopissa erittäin tärkeä mentori. +50 pistettä pitäisi olla selvä.

Loppu turinat

Taas.. Uiseita huippupelaajia jäi ulos. Vaikeaa tälläinen :D Seuraavaksi sentterit. Sen jälkeen pikku tauko ja uusien kirjotusten pariin!

Arttu, Rystylätty- Tarinoita jääkiekosta


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Viisaudenhampaan poisto ja Kouvola

 Jaahas, kuulin huhuja. Suomen blogiskene oikein huusi Rystylättyä takaisin. Alempana luvassa hieman kuulumisia ja muuta turhaa jaarittelua,...