lauantai 3. elokuuta 2019

Liigan top 5- Keskushyökkääjät


The sentteri


Sitten käsittelyyn maalivahdin jälkeen tärkein pelipaikka- keskushyökkääjät. Keskushyökkääjät kontroilloivat peliä, ottavat aloituksia ja ravaavat päädystä päätyyn.

 (6. Arttu Ruotsalainen, Ilves)

Olisi tällä listalla korkealla mikäli olisi varmaa, että pelaisi liigassa. Siksi laitoin tänne, koska noh, etunimi kaima ja pirun hyvä pelaaja!


5. Miikka Pitkänen, KalPa

Paluu Kuopioon. Kova hankinta KalPalta, koska harvoin Liigan pistepörssin kärkinimiin kuuluva siirtyy Kuopioon- olkookin, vaikka Pitkänen on Kuopiosta kotoisin. Taitava pelinrytmittäjä ja kiekonkäsittelijä. Ylivoimalla rooli on ruokkia Janne Keräsen ja Alexander Ruuttun kaltaisia pelaajia, joten pisteitä on odotettavissa. Ei järin nopea eikä fyysinen. Eht kutsu keväällä? Siinä on tavoitetta kerrakseen- tosin ihan mahdollinen sellainen, mikäli kehitys jatkuu samanlaisena.


4. Jarkko Immonen, Jyp

Liigan kärki aloittajia. Luotettava pelintekijä ylivoimalla. Pelisilmä on timanttia- jalat ei ole. Laukaus tarkka ja kova. Jypin kannalta todella tärkeä pelaaja. Kokenut pelaaja näyttää esimerkkiä nuorille. Edelleen vahvasti mukana pistepörssin voitto keskusteluissa.


3. Michael Kristof, Kärpät

Slovakki, jolla on nopeat jalat ja kädet. Ylivoimalla erinomainen ja pääsee ruokkimaan huippupelaajia. Viime kevään koti MM-kisoissa pelannut hyökkääjä voi olla mustahevonen pistepörssi voittokisassa. Osaa myös pelata alivoimaa. Isot odotukset.


2. Juho Lammikko, Kärpät

Harvinaisen kova haku Kärpiltä. Tuore maailmanmestari tulee suoraan NHL:stä. 40 peliä 0+6 tehoilla ei ole ihmeeliset, mutta Lammikko onkin enemmän voimahyökkääjä. Erinomainen omaanpäähän. Löytyy ”grittiä” ja uhrautuvaa asennetta. Isossa roolissa myös pisteet mahdollisia. Uskoisin, että 35 on maksimi, mutta Lammikon rooli ei ole pisteiden teko, vaan armoton taklaaminen ja rouhiminen.


1.  Justin Danforth, Lukko

Yhdysvaltalainen vakuutti viime kaudella. Super nopea, josta osoitus on se, että voitti pari kautta sitten Echl:n all star pelin luistelukilpailun. Loistava syöttelijä. Viimeistelyssä on parannettavaa, mutta on siinäkin vähintään kelvollinen. Osaa aloittaa ja pelata alivoimaa. Yksi pistepörssin voittaja kanditaatteja hänkin!

Loppu turinat

Jo legendaariseksi noussut loppu turinat on täällä taas! Nyt on tämä minisarja taputeltu. Oli mielenkiintoista tutkailla rostereita ja vertailla niitä! Useita mahtavia pelaajia jäi pois. Loppu kaudesta verrokkilista tulille ja katsotaan, miten päin metsiä meni!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Viisaudenhampaan poisto ja Kouvola

 Jaahas, kuulin huhuja. Suomen blogiskene oikein huusi Rystylättyä takaisin. Alempana luvassa hieman kuulumisia ja muuta turhaa jaarittelua,...