torstai 1. elokuuta 2019

Liigan top 5- Oikeat laitahyökkääjät

Taitoa ja vielä enemmän taitoa


Dodih, seuraavana vuorossa oikeanlaidan hyökkääjät. Nyt tämä menee vaikeaksi. Paljon hienoja pelaajia, mutta kaikki eivät pääse listalle, koska taso on niin kova.



5. Alexander Ruuttu, KalPa

Isoksi mieheksi nopea liikkumaan. Taitava ja hyvä viimeistelijä. Ylivoimalla neliön keskellä liigan parhaimistoa. Kaudella 2017-2018 ylivoima maalien kärkimies. Luotettava kahdensuunan pelaaja tuo kokemusta KalPaan. Arizonan 2. kieroksen varaus vuodelta 2011. Taistelee maalipörssin voitosta. +20 maalia ei ole tehtävä eikä mikään.  

4. Niko Ojamäki, Tappara

Maailmanmestari. Maalitykki. Painava ja tarkka kuti, jota osaa käyttää loistavasti. Nopea jalkainen. Tykkää myös pelata fyysisesti, vaikkei ole suurikokoinen. Voi hyvin uusia viime kauden 23 maaliansa. Odotusarvot on, että tuo menee rikki.

3. Charles Bertnand, Tappara

Toissa kauden maalipörssin voittaja. Taitava, nopea ja hyvä laukoja. Laukaus ei ole voimakkain, mutta haistaa hyvin tilanteet. Ahkera myös alaspäin. Ylivoimalla iso rooli. Pystyy myös ruokkimaan ketjukavereita. Viime kauden loppu Sveitisissä hyvä. Lievä kysymysmerkki: kuka laittaa lättyjä, kun vierellä ei ole Mikael Ruohomaan tai Julius Junttilan kaltaista syöttökonetta?


2. Juhamatti Aaltonen, Pelicans

Legenda. Taitava, huipputaitava, Ii:stä lähtöisin oleva pelaaja. Painaa oikeaa laitaa niin, että tukka hulmuaa. Pelisilmä timanttia. Luo paikkoja ketjukavereilleen- jos sattuu sille tuulelle. Mitä jos peli ei ala kulkemaan? Paljon riippuu alkukaudesta. Mieliala pelaaja. Tarvitsee vapauksia

                                                 

                                                 1.Kristian Kuusela, Tappara

Liigan paras laituri. Tekee kaiken loistavasti. Pelisilmä loistava. Kokenut, kaikkien aikojen pudotuspelien pistepörssin kärkinimi. Valmentajan luottomies. Tuore Maailmanmestari. Aivan täydellinen johtaja, niin kentällä kuin sen ulkopuolella. Ehdolla liigan pistekunkuksi.

Loppu Turinat

Mankinen, Haataja, Vauhkonen…. Useita huippunimiä jäi listan ulkopuolelle. Vasen laita voi olla vielä vaikeampi. Vi ses!

Arttu, Rystylätty- Tarinoita jääkiekosta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Viisaudenhampaan poisto ja Kouvola

 Jaahas, kuulin huhuja. Suomen blogiskene oikein huusi Rystylättyä takaisin. Alempana luvassa hieman kuulumisia ja muuta turhaa jaarittelua,...