torstai 14. toukokuuta 2020

Ei ole mikään hätä.

Hiljaiseloa on vietelty. Todellakin hiljaista, koska tekstejä ei ole ilmestynyt pariin kuukauteen. Syynä yksinkertaisesti aiheiden sekä ajan puute. Vallitsevan tilanteen johdosta, jota koronaksi kutsutaan, ei ole yksinkertaisesti aiheita mistä kirjoittaa. Jääkiekkokausi on paketissa. Vielä on ohut oljenkorsi, että NHL jatkuisi, mutta odotellaan. Tietysti voisin kirjoittaa Ufc:stä tai Bundesliigasta, mutta en älyä hölkäsen pöläystä niistä. Jätetään pallonhallintaprosenttien analysoiminen viisaimmille.

Viimeiset kaksi kuukautta ovat olleet sangen outoja. Maailma on pysähtänyt. Kaikilla on enemmän aikaa juuri itselleen ja läheisille. Positiivistä myös, että levottomuudet ovat loppuneet maailmalla. Tai ainakin uutisten perusteella, mutta voi hyvin olla, että COVID-19 vie kaiken palstatilan.

Itse olen henkilökohtaisesti "tykännyt" tästä. Ymmärrän, että on muitakin kuin minä. Suomen talous ottaa kauhean iskun tästä, ja kappas, tulevana veronmaksajana minulla ei sitten olekaan kivaa. Kuitenkin tälläinen seesteettinen, jopa flegmaattinen, olio kun olen, niin sopivan rentoa on ollut. En varmasti ole ikinä opiskellut ruotsia näin ahkerasti. Se on taas lukijan vastuulla päätellä kuinka paljon olen aiemmin opiskellut.

Negatiivista jos pitäisi sanoa, niin ihmisillä on vielä enemmän aikaa itkeä somessa kaikesta. Myös ilmeisesti turhaa aikaa sekä rahaa on jäänyt käyttämättä. Lidlin halppis lapsityökengät viimeisimpänä esimerkkinä. Kengät voi puhdistaa vessapaperilla, jonka hamstraaminen oli muotia maaliskuussa.

Harva varmasti muistaa ajan ennen koronaa. Rehellisesti en muista minäkään. Arki on kuitenkin melko samanlaista: herätys, koulu ja netflixin katsomista. Tietenkin tämä on vaikuttanut vapaa-ajan viettoon, kun ei ole mahdollista käydä kirjastossa tai pelata sählyä. Hätä keinot keksii, olen löytänyt muuta tekemistä. Sählyä voi pelata autotallissa tai ulkona. Kirjaston on korvannut Storytel. Loppujen lopuksi on Suomi selvinnyt pahemastakin. Aina mainostetaan suomalaista sisua ja perkelettä, joten näytetään, että se on totta. Pysytään kotona. Jos epidemia jatkuu juhannuksen yli, niin pysytään kotona. Kaljaa voit juoda omalla pihalla ilman suvun säestystä. Illalla takkatuli korvaa juhannuskokon. Kuten sanoin: hätä keinot keksii.

Suomi: : Suomi
Vaikka tämä olisi totta, niin muistathan välttää isoja porukoita, kun juot alkoholia :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Viisaudenhampaan poisto ja Kouvola

 Jaahas, kuulin huhuja. Suomen blogiskene oikein huusi Rystylättyä takaisin. Alempana luvassa hieman kuulumisia ja muuta turhaa jaarittelua,...