tiistai 30. heinäkuuta 2019

Liigan top 5- Rightin puolustajat


The right ones

Viivatykki? Ylivoiman moottori? Kahdensuunnan eliittipakki? Liigassa riittää hyviä, lähes EHT-tason puolustajia. Otetaan käsittelyyn seuraavaksi oikeakätiset, rightin pakit, kuten lätkätermein sanottaisiin. Listalla on nuorta voimaa, mutta kokemustakin löytyy. Lista on vain arvio, todennäköisesti kauden lopussa lista on aiavan erilainen.


5. Aleksi Salonen, Tps

Kesken kauden turkuun saapunut Jyväskylä lähtöinen puolustaja. Rennon rempseä siviilissä sekä kaukalossa. Tykkää pelata kiekolla. Oikein roolitettuna loistava lisä turkulaisten alakertaan. Ykköskaliberia ylivoimalla.


4. Juuso Vainio, Jyp

Mallioppilas. Tekee kaiken hyvin eikä hänellä ole heikkouksia. Noussut A-maajoukkueen porteille. Luotettava yleispakki, johon valmentaja voi luottaa. Pelaa paljon korkealla tasolla. Matkalla suureempiin valoihin.


3. Oskari Laaksonen, Ilves

Pitkänhuiskea pakki muistuttaa John Klinbergiä. Hyvin luisteleva ja kiekkoa liikuttava pakki pelaa rohkeasti hyökkäyssuuntaan. Virheitä sattuu vielä, mutta ”upside” on niin korkealla, että saa top 2 roolin Ilveksessä. Buffalon varauksia. On legendaarisen Jyrki Laakosen poika.


2. Mikko Kousa, Hifk

Lahdesta paikallisvastustajan riveihin. Kovakuntoinen kiekollinenpakki. Operoi taitavasti ylivoimalla. Hyökkäyssuuntaan liigan ehdotonta kärkeä. Mitäpä muuta tästä herrasta sanoisin, loistava puolustaja kerta kaikkiaan.


1.      Shaun Heshka, Kärpät

Ei ole oma suosikkini, mutta laadukas puolustaja on kyseessä. Taitava, viisas, nopea ja luotettava ”ravihevonen” jaksaa pelata paljon. Viihtyy suomessa hyvin. Tekee välillä toljailuja, jonka takia istuu jäähyllä. Khl tason pakki.


Loppu turinat



Elmeri Eronen oli viime hetkiin asti mukana listoilla. Nyt ei riittänyt, mutta kuten jo mainittua, lista elää kauden aikana. Seuraavaksi vuoroon vasemmalta ampuvat pakit. Saijo nara siihen asti!

Arttu, Rystylätty- Tarinoita jääkiekosta


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Viisaudenhampaan poisto ja Kouvola

 Jaahas, kuulin huhuja. Suomen blogiskene oikein huusi Rystylättyä takaisin. Alempana luvassa hieman kuulumisia ja muuta turhaa jaarittelua,...