keskiviikko 31. heinäkuuta 2019

Liigan top 5- Leftin pakit


Laatua vasemmalta

Lisää puolustajia.. Mutta mikäs tässä on näitä arvostellessa. Leftit nyt käsittelyyn.

5.Veli-Matti Viittasmäki, Tappara

Varma peruspakki hoitaa oman tonttinsa. Jaksaa pelata paljon. Liigan eliittiä alivoimalla. Muutama vuosi sitten lähellä MM-kisa paikkaa. Rautakorpi luottaa täysin tähän mieheen- eikä syyttä.

4. Niklas Friman, Hpk

Hpk:n mestaruusjoukkueen takuumiehiä. Varma ja luotettava  omanpään luuta. Ei esitä ihmetemppuja, kuten pakkiparinsa Petteri Nikkilä, mutta tekee kaiken oikein. Debytoi A-maajoukkueessa. Lisäkutsut eivät olisi suuri yllätys.

3. Jakob Krejckik, Kärpät

Liigan parhaimpia yleispakkeja- jopa paras. Luisteluvoimainen Tsekki jonka perässä oli monet Khl seuratkin. Voi pelata yli- ja alivoimat. Kuormitus tulee olemaan iso, mutta Krejcik jaksaa sen. Laukaus huonohko. Muuten käypä viivapelote.

2. Atte Ohtamaa, Kärpät

Kärppien kapteeni on parhaillaan listan ykkönen. Viime kausi heikko, tasoon nähden siis. Voimakas, uhrautuva ja luotettava puolustaja on liigan paras alivoima pelaaja. Katkoo syötöt oikein mallikkaasti, kiitos hänen timanttisen pelisilmän. Kiekollisesti pätevä, mutta ei mikään ”erik karlsson”. Ei mielestäni ansaitse yv-aikaa mitä sai viime kaudella. Leijonien luottomies.

1.      Petteri Nikkilä, Hpk

Viisikon neljäs hyökkääjä. Taitava kiekollisesti. Pelintekeminen suurin vahvuus eikä pelkää ottaa 
riskejä. Omassa päässä loistava. Välttyi ihmeen kaupalla maajoukkue kutsulta. Hpk:n nopeat lähdöt riippuvat hänestä. Ylivoimaimalla loistava- pelisilmönsä ja laukauksensa takia. Tulee voittamaan puolustajien pistepörssin- bact to back voitot siis. Ensi kaudella osoite on ihan muu kuin Hämeenlinna. Kenties NHL?


Loppu turinat

Huh, nyt pieni tauko. Seuraavaksi oikean laidan kiiturit. Näitä on erittäin kiva tehdä. Ehkäpä NHL seuraavaksi käsittelyyn ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Viisaudenhampaan poisto ja Kouvola

 Jaahas, kuulin huhuja. Suomen blogiskene oikein huusi Rystylättyä takaisin. Alempana luvassa hieman kuulumisia ja muuta turhaa jaarittelua,...